keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Let's face it - nyt on syksy

Lehdet kellertävät, kengät kastuvat vesilätäkössä ja viimeistään näin syyskuun puolivälissä on opiskeluntäyteinen arki ehtinyt asettua omiin uomiinsa. Kesän jälkeisestä alkushokista on ehkä selvitty, ehkä ei.

Vaikka pimenevä vuodenaika voi tuntua kesän lapsesta lannistavalta, on syksyssä kuitenkin paljon hyvää.

Omalla kohdallani pimenevät illat ja sateiset päivät ovat aina jonkinlaisen luovan heräämisen aikaa. Koko pitkän kesän ajan kytenyt, mutta muiden kiireiden jalkoihin jäänyt inspiraatio pääsee valloilleen ja uudet ideat on helpompi suoltaa – minun kohdallani tyhjälle taulupohjalle, jonkun toisen kohdalla ehkä kirjaimina paperille.

Syksyllä tulee myös ajankohtaiseksi herättää kesäuniaan viettänyt Naaga, jonka sivut ovat valmiita vastaanottamaan uusia ajatuksia, ideoita ja oivalluksia olivat ne sitten runojen, tarinoiden tai kuvien muodossa. Toivonkin, että te corpuslaiset tarjoaisitte aktiivisesti omia luovuuden purkauksianne ympäri lukuvuoden toimiville nettisivuillemme sekä lähtisitte innolla mukaan suunnittelemaan ensi keväänä ilmestyvää paperijulkaisua.

Uuden lehden toimituskunta muodostetaan syksyn ensimmäisessä kokouksessa, jonka ajankohdasta tulen informoimaan teitä myöhemmin. Nettijulkaisun materiaaleja otan sähköpostitse mieluusti vastaan – jo vaikka tästä päivästä lähtien.

Inspiroivaa syksyä!Niina

päätoimittaja

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti